Clienți

La Eurovest Project Consulting, ne axăm pe satisfacerea clientului. Ne adresăm tuturor genurilor de clienți publici sau privați, persoane fizice, persoane juridice și instituții publice. Nu există nimic mai important pentru noi decât un client mulțumit de serviciile noastre, nu doar cele din ofertă, ci și acea atenție la detalii pe care multe alte firme de consultanță le ignoră. Iată câțiva dintre clienții noștri care au vrut să ne recomande mai departe viitorilor noștri parteneri de succes!

De la inceputul colaborarii am avut cateva semnale pozitive in legatura cu Eurovest Project Consulting. De fiecare data mi se raspundea foarte prompt si fiecare dosar la care am lucrat a fost finalizat cu mult inainte de deadline.

Olariu Robert
Olariu Computer Systems

Implicare, punctualitate, profesionalism, seriozitate si o buna comunicare sunt doar cateva dintre multele calitati care caracterizeaza Eurovest Project Consulting! Recomand cu mare drag oricand si oriunde!

Pistrui Paula
Paula Pistrui PFA

Incepand cu anul 2021 Primaria V.V. Delamarina a demarat un parteneriat cu Eurovest Project Consulting SRL pe teme de interes local, judetean si national, inclusiv pe identificarea oportunitatilor si realizarea de proiecte cu finantare europeana. Alegerea noastra s-a dovedit de bun augur, noul partener fiind caracterizat prin corectitudine, promptitudine, profesionalism si o atitudine proactiva in deplina concordanta cu viziunea programelor de finantare actuale si viitoare precum PNDR sau PNRR.

Primar Ioan Cardas
Primaria V.V. Delamarina

Promptitudine și seriozitate. Când alții doar promit, Eurovest Project Consulting chiar face 🙌🏽

Pruneanu Andreea
Nixart SRL

“Ne numărăm printre primii clienți ai Societății Eurovest Project Consulting SRL și ne declarăm foarte mulțumiți de colaborarea avută până în momentul de față. Promptitudinea, transparența și corectitudinea sunt caracteristici pe care noi le căutam în potențialii colaboratori ai societății SIMPEL SRL.”

Pele Alina-Loredana
SIMPEL SRL

“În urmă cu puțin timp am pus bazele unui parteneriat pe termen lung între societățile pe care le reprezentăm. Bazându-ne pe profesionalism, respect reciproc și promptitudine, vom dezvolta și consolida parteneriatul societăților noastre.”

Conf. Dr. Ing. Costescu Ciprian
TRISKELE SRL

Vrei să devii unul dintre clienții noștri?