Servicii

Ne adresăm tuturor genurilor de clienți publici sau privați, persoane fizice, persoane juridice și instituții publice. Nu există nimic mai important pentru noi decât un client mulțumit de serviciile noastre, nu doar cele din ofertă, ci și acea atenție la detalii pe care multe alte firme de consultanță le ignoră. Iată câțiva dintre clienții noștri care au vrut să ne recomande mai departe viitorilor noștri parteneri de succes! La Eurovest Project Consulting, ne axăm pe satisfacerea clientului. 

Consultanță fonduri europene

Oamenii au ajuns să se teamă de accesarea de fonduri europene. Noi îți arătăm cum să îți deschizi singur poarta spre realizarea proiectului tău de succes!

Achiziții publice

Un domeniu vast la care pot avea acces firme mici și mijlocii, achizițiile publice sunt ideale pentru creșterea sănătoasă a afacerii tale indiferent de domeniu.

Asistență firme

Știm că nu e deloc ușor să intri pe piață în ziua de astăzi, însă alături de noi, îți vei găsi ușor drumul corect spre o companie de succes.

Granturi norvegiene

Norvegia, dar și alte state, oferă granturi pentru cei care vor să sporească traiul în România, prin afaceri inovatoare.

Energie regenerabilă

Viitorul e în mâinile noastre, și nu, nu e doar o zicală. Realizează acum un proiect pe energie regenerabilă și ajută planeta să se facă bine.

Branding OSIM

Nu lăsa pe mâine brandul pe care îl poți înregistra azi! Noi te ajutăm ca ideea ta să prindă contur și să fie protejată de replicatori.

Cum te putem ajuta?

Contactează Eurovest Project Consulting pentru o analiză gratuită.

De la inceputul colaborarii am avut cateva semnale pozitive in legatura cu Eurovest Project Consulting. De fiecare data mi se raspundea foarte prompt si fiecare dosar la care am lucrat a fost finalizat cu mult inainte de deadline.

Olariu Robert
Olariu Computer Systems

Ai ales serviciul dorit? Hai să programăm o discuție gratuită!