Despre noi

Din dorința de a-i ajuta pe cei cu aspirații la o lume mai bună, prin puterea exemplului, am înființat în anul 2021 Eurovest Project Consulting. Ne-am dorit o firmă care să vorbească și pe limba omului cu un vis, cu o pasiune sau o dorință de a se dezvolta ca persoană și ca afacerist, însă care nu știe cum și de unde să înceapă.

În ziua de astăzi, e greu să stabilești o viziune despre viitor, din cauza vremurilor în care trăim, mai ales din punct de vedere financiar. Compania noastră are ca domeniul de activitate exact această mare lipsă din arsenalul noului afacerist. Prestăm servicii de consultanță în afaceri, așa cum apar sub codul CAEN 7022.

Serviciile de consultanță de top ale Eurovest Project Consulting și cele de asistență sunt vizate pentru domenii precum achiziții publice, accesarea fondurilor europene, accesarea de granturi norvegiene, asistență la înființarea de noi societăți comerciale, asistență și implementare branding OSIM și afaceri în domeniul energiei sustenabile.

Eurovest Project Consulting este partenerul tău de drum spre afacerea la care ai aspirat mereu. Cu noi, îți începi și duci la bun sfârșit visul pe care l-ai avut de-o viață.

Hai să ne cunoaștem

În Eurovest Project Consulting apreciem corectitudinea, știm că fiecare partener este important și ne dorim ca împreună să creștem, să ne dezvoltăm și să formăm o comunitate bazată pe încredere și respect reciproc. Ne dorim ca prin proiectele pe care le implementăm să dezvoltăm și să sprijinim mediul antreprenorial și să stimulăm bunăstarea comunității. Experiența acumulată în domeniile noastre de activitate ne recomandă.

În același timp, ca viziune de viitor, căutăm să întreprindem o serie de investiții strategice care să conducă la o transformare majoră a companiei noastre. Suntem deschiși unor colaborări inovatoare cu potențiali investitori. Vă așteptăm alături de noi să creștem împreună.

Paul Pistrui

Cum te putem ajuta?

Contactează Eurovest Project Consulting pentru o analiză gratuită.

De la inceputul colaborarii am avut cateva semnale pozitive in legatura cu Eurovest Project Consulting. De fiecare data mi se raspundea foarte prompt si fiecare dosar la care am lucrat a fost finalizat cu mult inainte de deadline.

Olariu Robert
Olariu Computer Systems

Vrei să vorbești cu un consultant?