Services List

Consultanță fonduri europene
Oamenii au ajuns să se teamă de accesarea de fonduri europene. Noi îți arătăm cum să îți deschizi singur poarta spre realizarea proiectului tău de succes!
Read more
Achiziții publice
Un domeniu vast la care pot avea acces firme mici și mijlocii, achizițiile publice sunt ideale pentru creșterea sănătoasă a afacerii tale indiferent de domeniu.
Read more
Asistență firme
Știm că nu e deloc ușor să intri pe piață în ziua de astăzi, însă alături de noi, îți vei găsi ușor drumul corect spre o companie de succes.
Read more
Granturi norvegiene
Norvegia, dar și alte state, oferă granturi pentru cei care vor să sporească traiul în România, prin afaceri inovatoare.
Read more
Energie regenerabilă
Viitorul e în mâinile noastre, și nu, nu e doar o zicală. Realizează acum un proiect pe energie regenerabilă și ajută planeta să se facă bine.
Read more
Branding OSIM
Nu lăsa pe mâine brandul pe care îl poți înregistra azi! Noi te ajutăm ca ideea ta să prindă contur și să fie protejată de replicatori.
Read more
how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

De la inceputul colaborarii am avut cateva semnale pozitive in legatura cu Eurovest Project Consulting. De fiecare data mi se raspundea foarte prompt si fiecare dosar la care am lucrat a fost finalizat cu mult inainte de deadline.

Olariu Robert
Olariu Computer Systems